Klassisk ansiktsbehandling

All hudvård på Svenska Hudvårdskliniken är anpassa efter din hudtyp och dina önskemål. Vi använder olika produkter och tekniker beroende på din hud och det resultat du vill uppnå. I alla behandlingar ingår hudanalys och produktrådgivning utan kostnad. Våra behandlingar utgår från den tid vi lägger ner 60 eller 30 min.

Vi använder erkända och högkvalitativa produkter med enbart godkända ingredienser. Allt för att garantera dig en skön och säker behandling.

 

Medicinsk ansiktsbehandling – SHK-peel

Svenska Hudvårdskliniken har utarbetat en avancerad medicinsk ansiktsbehandling där vår strävan är att uppnå ett effektivt och synbart resultat . Vi arbetar med moderna tekniker såsom ”blading” , en form av manuell mikrodermabrasion som rengör och förbereder huden för syrabehandling, ultraljud och mask med LED-ljus.

 

LPG Liftmassage

Naturligt ansiktslyft utan kirurgi, injektioner och risker

LPG  liftmassage är en den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller operation. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

 

NBE 500

NBE 500 är ett mycket exklusivt, elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till hudens celler. Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnas hudens kanaler, vilket gör det möjligt för krämer att tränga in och arbeta på djupet. Resultatet blir en friskare, fräschare hy med omedelbart föryngrat utseende och lyster. För mer information, vänligen kontakta kliniken.

Share This