Kroppsskulptering och reducering av celluliter

Vi använder Cellu M6 Integral som är den senaste maskinen på marknaden.

LPG-behandling med Cellu M6 Integral är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ta bort besvärande fettdepåer, reducera slapp hud, strama åt huden, ge dig en slätare och spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. LPG rekommenderas efter t ex fettsugning.

Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå.

Vi använder även LPG som förberedelse och efterbehandling i samband med fettsugning då hudens kvalitet förbättras och fettförbränningen förbättras.

Hur går behandlingen till?

Varje behandling tar 35 min och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2ggr/vecka.
Behandlingsresultatet bör sedan underhållas 1-2ggr/månad.

Om man går en hel kur och följer upp resultaten med 1 behndlig/månad, så håller reslutaten i ca 6 månader. Därefter avtar resultaten successivt i
några månader. För att förhindra detta, krävs endast 1-2 behandligar/månad.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bieffekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

Cellu M6 Integral stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser.

Du får en välgörande djupmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa.

Share This

Prenumerera på vårat nyhetsbrev!

 

Börja prenumerera på vårat nyhetsbrev. Vi skickar regelbundet ut nyheter, erbjudanden och annan intressant information. Du kan när som helst avregistrera din prenumeration. 

Du lyckades! Kontrollera din inkorg för att bekräfta.