NBE 500

Mesoporation med NBE 500 -lyft utan kniv eller nålar

Mesoterapi är ett samlingsnamn för olika behandlingar som via mikroinjektioner eller elektriskomagnetiska impulser tillför huden vitaminer, hyaluronsyra och mineraler. Behandlingen utförs för att motverka samt åtgärda befintliga rynkor, fina linjer, celluliter, förslappad hud samt bristningar.

Vid mesoporation arbetar vi med radiofrekvensvågor, det finns flera olika märken på marknaden t.ex. MesoPro, MesoSIn, NBE 500 som alla arbetar på samma sätt. Genom radiovågorna stressa hudens celler, en lätt värmeökning sker och huden öppnas upp och blir motaglig för de krämer och serum som appliceras på huden under behandlingen.Mesoportion kan skicka de verksamma ämnena så långt som 15 mm ned i vävnaden, samtidigt som cellens förmåga att öppna sig och ta in verksamma ämnen ökas med upp till 400 gånger.

På detta sätt kan vi få in aktiva ingredienser som kommer att regenerera och omstrukturera huden. De verksamma ämnena manipulerar huden till att fortsätta de viktiga processerna med att bygga upp huden. Dessa processer saktas nämligen ner eller avstanar helt med åldern. Behandlingen är mycket behaglig, snabb och effektiv. Du kan se resultat direkt i samband med din första behandling.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev!

 

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi skickar regelbundet ut nyheter, erbjudanden och annan intressant information. Du kan när som helst avregistrera din prenumeration. 

Du lyckades! Kontrollera din inkorg för att bekräfta.

Share This