För din trygghet!

I vår strävan att öka patientsäkerheten blev Svenska Hudvårdsklinikens injektionsspecialister bland dom första i Sverige med att certifieras enligt Q-Meds Safe Certified Practitioner Program för Restylane/Azzalure

Vi på Svenska Hudvårdskliniken månar om våra kunders och patienters välbefinnande och livskvalitet. Säkra behandlingar som gör att du som kund/patient känner dig  trygg i all kontakt med oss är en självklarhet och alla Svenska Hudvårdsklinikens behandlare är legitimerade och väl utbildade i alla behandlingar de utför.
När man som kund skall välja klinik för den behandling man vill utföra, kan det vara svårt att hitta relevant information om vilken kompetens och erfarenhet som behandlarna har. Avsikten med Q-Meds Safe Certified Practitioner Program är just att underlätta för kunden.

Om klinikens behandlare är Restylane/Azzalure-certifierade kan man vara säker på att de genomgått relevant utbildning för produkterna och att de också har praktisk erfarenhet av att använda dem. Det kommer att finnas olika nivåer av certifiering beroende på vilka utbildningar man deltagit i och också beroende på hur många behandlingar man som behandlare utfört.

 

 

Boka här!

advertisement

Annons

Share This