Universal Contour Wrap – omfångsminskning och detox

UCW (Universal Contour Wrap ) är behandlingen som gör att Du minskar minst 15 cm på 2 timmar. Den perfekta lösningen när Du önskar ett snabbt och bestående resultat!

Med hjälp av varma, mineralrika bandage garanterar vi att Du minskar minst 15 cm under Din första behandling och att effekten varar i minst 30 dagar. Emellertid så är den genomsnittliga minskningen cirka 20-45 cm! Om vi mot förmodan inte kan få Dig att minska minst 15 cm, betalar Du inget för behandlingen! Detta gäller Din första behandling och att Du har ett överskott på slaggprodukter.

Kroppen har själv förmågan att göra sig av med slaggprodukter och gifter, men en liten mängd stannar kvar i vätskan mellan cellerna. Genom intag av koffein, salt, socker, kolsyra, friterad mat, droger och cigaretter etc. samlas det ett överskott i bindväven. De varma, mineralrika bandagen påverkar inte Din fettväv eller muskulatur. Detta innebär att Du inte går ner i vikt av behandlingen. Minskningen av omfång av huden orsakas inte av vätskeförlust, tvärtom. Vi rekommenderar Dig att dricka vatten (kranvatten) ordentligt för att skölja ur kroppen. Vid Din behandling hos oss vägs Du både före och efter för att säkerställa att ingen vätskeförlust har uppkommit. Det tar 30 minuter att bli bandagerad och därefter vilar Du 60 minuter. Under denna tid kan Du även få manikyr, frans- och brynfärg eller en lättare ansiktsbehandling till reducerat pris hos oss!

UCW fungerar inte bara som en detox behandling för kvinnor som män, utan har även följande egenskaper:
Peelar och rengör Din hud. Din hud är ren och mjuk direkt efter behandlingen, Du behöver inte duscha efteråt.

  • Perfekt för Dig med Psoriasis eller eksem på kroppen eftersom leran även har en läkande effekt.
  • Mjukgör och skulpterar Din kropp.
  • Stramar upp Din hud efter graviditet, viktnedgång eller efter kosmetisk kirurgi t.ex. fettsugning.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev!

 

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi skickar regelbundet ut nyheter, erbjudanden och annan intressant information. Du kan när som helst avregistrera din prenumeration. 

Du lyckades! Kontrollera din inkorg för att bekräfta.

Share This