Vid rynkor, ärr, ansiktskonturering och läppförstoring.

På Svenska Hudvårdskliniken använder vi oss av olika fillers som är en volymgivande injektionsbehandling för att reducera rynkor och ärr, ansiktskonturering, läppförstoring och även för hudföryngring.
Det olika fillers  har gemensamt är att dom består av hyaluronsyra och ger ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyran är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga, vilket ger volym till huden.

Resultatet syns omedelbart och håller länge.

Information om behandling:

Utförs i: Alla kliniker

Ingår: Trygghetsgaranti

Pris från: 1200:-

Om Fillers:

Genom att behandla med fillers bättrar man på hudens eget förråd av hyaluronsyra och ger volym som antingen mjukar upp ålderstecknen eller förstärker dina naturliga ansiktsdrag.

Säkerheten och effekten med fillers  har bevisats genom kliniska studier och erfarenheter från många års användning och biverkningar är sällsynta. Svenska Hudvårdskliniken använder ffa filers från Galderma/Q-med som är världens mest använda produkt baserad på hyaluronsyra för skönhetsbehandlingar och 2014 har över 20 miljoner behandlingar genomförts.

Man kan använda fillers i kombination med muskelavslappnande medel (botulinum toxin) för ett optimalt resultat när även s k mimikrynkor behöver behandlas.

Släta ut rynkor

Denna klassiska filler ger en rynkbehandling med naturliga resultat. Ibland är den bästa skönhetsbehandlingen en enkel injektion som jämnar ut rynkor och veck.
En del rynkor förstärker inte ditt ansiktes karaktärsdrag utan besvärar dig bara. Med hjälp av Restylane kan ditt utseende snabbt förbättras, med långvariga resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.

Framhäver läpparna och gör dem fylligare

Filler för läpparna  erbjuder ett naturligt sätt att förstora dina läppar så att de får den form och fyllighet du önskar.
Läpparna hamnar ofta i blickpunkten och i fokus för uppmärksamhet. kan skapa fylligare läppar , framhäva läpplinjen eller skapa en tydligare amorbåge på ett sätt som ser naturligt ut.

Återskapar ditt ansiktes volym och konturer

Det finns speciella kraftigare fillers som kan ge dig en naturlig förhöjning av dina kinder och en mer markerad haka, du kan även förändra eller förbättra formen på din näsa eller käklinjen. Genom att försiktigt tillföra haka och kinder extra volym formar och markerar dessa områden så att de ger ett ungdomligt och mer distinkt uttryck. Även näsan kan göras rakare och käklinjen kan göras bredare och mer markerad.

Skinbooster – Hudföryngring som gör huden smidig och förbättrar elasticiteten

Skinbooster är den senaste produkten för fukttillförsel och hudföryngring. Den tillför fukt på djupet och återställer fuktbalansen inifrån. Huden blir slätare, mer elastisk och ser friskare ut.
Skinbooster går utmärkt att använda på annars svårbehandlade områden som handens ovansida, eller hals och dekolltage men även för att släta ut fina linjer i ansiktet.

Copyright 2019 Svenska Hudvårdkliniken.
Svenska Hudvårdskliniken ägs och drivs av Clinic Visage Scandinavia AB.

Stäng meny