Svenska Hudvårdkliniken

Hos oss står Du, Ditt utseende och Dina behov i centrum. Vi erbjuder Dig behandlingar ur ett socialt, psykologiskt, estetiskt och medicinskt helhetsperspektiv som vi anpassar till Dina önskemål och behov. Vi har med vår kompetens och erfarenhet utarbetat vår egen metod. Vi erbjuder Dig ett omfattande planeringsverktyg inför Dina behandlingar som garanterar dig både yttre och inre skönhet med naturlighet som ledord.

Vi är specialister på skönhet.

I vår strävan att öka patientsäkerheten blev Svenska Hudvårdsklinikens injektionsspecialister bland dom första i Sverige med att certifieras enligt Q-Meds Safe Certified Practitioner Program för Restylane/Azzalure

Vi på Svenska Hudvårdskliniken månar om våra kunders och patienters välbefinnande och livskvalitet. Säkra behandlingar som gör att du som kund/patient känner dig  trygg i all kontakt med oss är en självklarhet och alla Svenska Hudvårdsklinikens behandlare är legitimerade och väl utbildade i alla behandlingar de utför.
När man som kund skall välja klinik för den behandling man vill utföra, kan det vara svårt att hitta relevant information om vilken kompetens och erfarenhet som behandlarna har. Avsikten med Q-Meds Safe Certified Practitioner Program är just att underlätta för kunden.

Om klinikens behandlare är Restylane/Azzalure-certifierade kan man vara säker på att de genomgått relevant utbildning för produkterna och att de också har praktisk erfarenhet av att använda dem. Det kommer att finnas olika nivåer av certifiering beroende på vilka utbildningar man deltagit i och också beroende på hur många behandlingar man som behandlare utfört.

Dr. Eva Wagnhester

Grundare / VD

Medicine doktor, specialistläkare i kirurgi. Lång erfarenhet som överläkare inom kirurgi. Specialutbildad inom estetisk medicin med flera masterutbildningar i behandlingar med Restylane och botolinumtoxin. Certifierad Restylane & Botox/Azzalure behandlare sedan 2003.

Copyright 2019 Svenska Hudvårdkliniken.
Svenska Hudvårdskliniken ägs och drivs av Medica Group Scandinavia AB.

Stäng meny