Hudföryngring med kemisk peeling och skinbooster

Tiden,  vår livsstil, våra vanor, våra gener, väder och vind är faktorer som påverkar hudens åldrande. Kollagen och elastiska fibrer försvinner och fuktbalansen förändras.

Information om behandling:

Utförs i: Alla kliniker

Ingår: Trygghetsgaranti

Pris från: 1200:-

Skinboosters

Med skinbooster-behandling kan man på ett  naturligt sätt att föryngra huden , återskapa fukten, minska porer och få din hud att återfå sin glans och lyster. Genom injektioner av små mängder hyaluronsyra precis under hudytan, återställs vätskebalansen och förbättrar därmed hudens struktur och elasticitet. Skinbooster kan användas i ansiktet, på hals och dekolletage, överarmar samt händer.

Kemisk peeling

En peelbehandling avlägsnar gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter djupt i porerna. Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidigare hud med ökad lyster. De peelbehandlingar som Svenska Hudvårdskliniken erbjuder har betydligt större effekt än de som får säljas i affärer eller som erbjuds i de flesta skönhetssalonger. Därför får de endast hanteras under ansvar av klinikens läkare och specialistutbildade hudterapeuter.

Cellox 20

Hudföryngring

Cellox ljuspulser stimulerar hudens nybildning av kollagen och huden får en jämnare ton och ger ett jämnare och slätare intryck. Det rekommenderas vanligtvis 4 behandlingar, med 3-4 veckors mellanrum.

Ytliga kärl i ansiktet

Det som sker är att blodkärlen absorberar ljuset som omvandlas till värme och därför koaguleras. Man kan få en lätt rodnad och en värmekänsla det första dygnet.

Pigmenteringar

Efter behandling kan området som behandlats se lite ”smutsigt” ut. Det som sker är att pigmentet kryper upp till ytan (epidermis) där det efter ca 5-12 dagar flagnas bort. Det rekommenderas 3-5 behandlingar, med 3-4 veckors mellanrum.

Copyright 2019 Svenska Hudvårdkliniken.
Svenska Hudvårdskliniken ägs och drivs av Clinic Visage Scandinavia AB.

Stäng meny