Läppar – Läppförstoring, ”Rökrynkor” & Gummy Smile.

Dina läppar hamnar ofta i blickpunkten och i fokus för uppmärksamheten och därmed en viktig del av ditt utseende. Tunna läppar eller mycket rynkor runt läpparna, s.k. rökrynkor, kan upplevas skarpt, snipigt. Med fillers  kan man skapa fylligare läppar, framhäva läpplinjenrynkorna, reducera  eller skapa en tydligare amorbåge på ett sätt som ser naturligt ut.

Förrutom att skapa volym kan man även ge fukt till torra läppar. Oavsett om ditt fokus är att skapa volym eller att bara ge dina läppar en föryngring, är naturligt utseende alltid målet.

Information om behandling:

Utförs i: Alla kliniker

Ingår: Trygghetsgaranti

Pris från: 4000:-

Om Heart Lips™:

Svenska Hudvårdskliniken är en certitifierad klinik för att erbjuda en förfinad teknik för läppbehandling  sk Heart Lips™

Som med alla andra områden i ansiktet är läpparna inte immuna mot effekterna av åldrande. Fina rynkor framträder på överläppen, vilket skapar en suddig utseende mellan läppkanten och omgivande hud. Amorbågen förlorar definition och läpparna blir mindre och drar sig innåt. Med estetisk behandling med fillers, kan man öka läpphöjden, återskapa amorbågen och förbättra läppens konturer.

Ett missnöje med läppform eller storlek är inte nödvändigtvis förknippad med åldrande. På Svenska Hudvårdskliniken ser vi  även  yngre kvinnor som vill förbättra sitt utseende med en  läppförstoring.
En bra behandling bör alltid se till att läpparna är i harmoni, balans och proportion med den övergripande storleken och formen på ansiktet.

Behandla s.k rökrynkor:

Med åren så bildas det små fina rynkor runt läpparna, dom kallas oftast rök-rynkor men drabbar inte bara rökare.
Dessa rynkor kan behandlas på flera sätt, dels genom att göra en mindre fyllning av läpparna men även botulinumtoxin kan reducera rynkorna. På Svenska Hudvårdskliniken arbetar vi ofta med en kombination av filers och botulinumtoxin.

Behandling av Gummy Smile:

Gummy smile innebär att man ser en del  av tandköttet i överkäken när man skrattar. Man kan behandla detta med botulinumtoxin. Upprepade behandlingar behövs.

Copyright 2019 Svenska Hudvårdkliniken.
Svenska Hudvårdskliniken ägs och drivs av Clinic Visage Scandinavia AB.

Stäng meny