Lipolys – fettreduktion med injektion.

Belkyra är en injektionsbehandling som riktar in sig på och eliminerar fettceller under hakan och som gradvis kan förbättra utseendet på hakprofilen under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen ytterligare behandling. Till skillnad från andra injektionsbehandlingar är effekten bestående.

Information om behandling:

Utförs i: Alla kliniker

Ingår: Trygghetsgaranti

Pris från: 9200:-

Behandling med Belkyra – lipolys

Lämpliga områden att behandla med lipolys är kärlekshandtag, haka, nacke (buffalo hump),  mage och in- och utsida lår. Men även så kallad lipom (fettknutor) passar bra för lipolysbehandling. Personen som ska behandlas bör vara frisk och inte gravid eller ammande. Tillsammans med vår läkare går ni igenom vilka områden som ska behandlas. Med en tunn nål injiceras medlet i underhudsfettet och behandlingen är snabb och nästintill smärtfri.

Efter behandlingen

Ganska snart efter behandlingen kan man uppleva en svullnad och även klåda och ömhet över det behandlade området. Reaktionen liknar den vid fettsugning och fettfrysning då kroppen reagerar med inflammation då de förstörda fettcellerna ska transporteras bort.

En behandling gör att ca 10-40% av fettet i det behandlade området försvinner. En ny behnadling kan genomföras efter ca 3 veckor och det slutliga resultatet syns efter ca 2 månader.

Vanligtvis krävs 1-4 behandlingar.  

Copyright 2019 Svenska Hudvårdkliniken.
Svenska Hudvårdskliniken ägs och drivs av Clinic Visage Scandinavia AB.

Stäng meny