PRP (Platelet Rich Plasma eller blodplättrik plasma)

är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar (trombocyter) stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt. Med PRP behandlingar får man nytt liv i hud och  resultatet ger en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. Vid behandling i hårbotten får man nytt liv svaga hårsäckar.

Information om behandling:

Utförs i: Alla kliniker

Ingår: Trygghetsgaranti

Pris från: 3000:-

Det är en naturlig behandling som innebär att vi tar ett blodprov i ett rör från dig. . Blodet centrifugeras sedan för att skilja ut plasma med mycket blodplättar (trombocyter) från resten av blodet. Dessa koncentrerade blodplättarna är 3-5 gånger fler än det i naturliga blodet. Den trombocytrika plasman injiceras därefter med små stick i huden respektive hårbotten. Blodplättarna ger där ifrån sig tillväxthormoner som sätter igång blodcirkulation och celldelning, vilket i sin tur leder till att huden får nytt liv.

PRP-behandlingen ger inga biverkningar eftersom behandlingen består av kroppens egna celler och inte innehåller några läkemedel eller kemikalier.

För hudföryngring behövs 2 och ibland 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum, för bästa resultat. Man kan sen göra en ny behandling efter 12-18 månader och tidigare ifall man önskar.
Vid behandling av hårbotten krävs flera behandlingar (ca 4-6st) för att uppnå önskat resultat. Det är endast områden med kvarvarande hårsäckar som svarar på behandlingen.

Från dig själv – till dig själv.

Copyright 2019 Svenska Hudvårdkliniken.
Svenska Hudvårdskliniken ägs och drivs av Clinic Visage Scandinavia AB.

Stäng meny