Happy Lift™ – trådlyft

Happy Lift™ är en minimal invasiv teknik och ett säkert alternativ till traditionell kirurgi. Inga ärr, kort återhämtnings tid och ger ett bra estetiskt resultat.
Happy lift har unika trådar med små hakar, en teknik med trådar som både ger ett lyft och en föryngring av huden. Med trådlyft kan man få en definition av haklinjen, återställd volym och reducerade rynkor med hjälp av 1 behandling.

Information om behandling:

Utförs i: Alla kliniker

Ingår: Trygghetsgaranti

Pris från: 1200:-

Om Happy Lift™:

Happy Lift™ är en minimal invasiv teknik och ett säkert alternativ till traditionell kirurgi. Inga ärr, kort återhämtnings tid och ger ett bra estetiskt resultat.
Happy lift har unika trådar med små hakar, en teknik med trådar som både ger ett lyft och en föryngring av huden. Med trådlyft kan man få en definition av haklinjen, återställd volym och reducerade rynkor med hjälp av 1 behandling. Beroende på område som behandlats används 1–3 trådar per sida och område.
Trådarna är gjorda av material som bryts ner på 12–15 månader och effekten kvarstår i vissa fall upp till 5–6 år.
Happy Lift™ är en CE märkt produkt och används över hela världen och möjliggör två gemensamma åtgärder; En lyftande effekt så fort Happy Lift™ appliceras, och dessutom en föryngrande effekt genom att stimulera den naturliga produktionen av kollagen och hyaluronsyra i huden.

Hur går behandlingen till?

Trådlyft är en enkel, snabb, säker och kostnadseffektiv behandling som kan genomföras på ett flertal områden. Vanliga områden är ansikte, ögonbryn, mungipor, käklinje, hals, dekoletage.och överarmar.

Omedelbart synligt resultat och full effekt syns efter 2-3 veckor.

Happy Lift är en minimalinvasiv behandling och ingreppet sker i lokalbedövning och tar ca 30-60 minuter beroende på antal trådar/områden som ska behandlas.

Trådarna som förs in i huden kan kännas den första tiden samt bidrar relativt omgående till en så kallad lindrig inflammation med kraftfull nybildning av kollagen och hyaluronsyra som lägger sig runt trådarna i täta formationer och bygger upp strukturen under huden. Det här ger en förbättrad hudstruktur och hudkvalitén förbättras. Trådlyft ger ett naturligt resultat eftersom det följer de naturliga konturerna . Resultatet börjar synas inom 2 veckor efter behandlingen, fortsätter sedan att successivt förbättras de efterföljande 9-12 månaderna och håller sedan i flera år beroende på individen

Vanligast är blåmärken efter nålsticken, men även en lätt rodnad och svullnad kan uppstå. Dessa går sedan spontant över de närmaste dagarna efter ingreppet.

Copyright 2019 Svenska Hudvårdkliniken.
Svenska Hudvårdskliniken ägs och drivs av Clinic Visage Scandinavia AB.

Stäng meny